Tränarduon är klar för en till säsong

20 Juni 2024

Damlagets tränarduo Thomas Linder och Patrik Allansson Roos har skrivit på för en ny säsong med laget.

Thomas klev in i ledarstaben förra säsongen och bildade tränarpar tillsammans med ”Allan”.

- Det var superroligt att få in Thomas i ledarstaben igen med hans ledaregenskaper. Vi har kamperat ihop tidigare så jag vet hur han fungerar och vi kompletterar varandra bra. Han har tillfört mycket energi och kunskap samtidigt som han är väldigt duktig på att få ihop gruppen, säger Patrik Allansson.

- Vi gör en väldigt bra säsong där vi tar stora kliv som lag och även individuell utveckling på många spelare. Vi tappar två otroligt viktiga spelare i Ahlander och Josefsson men vi växer in i det under säsongen, säger Thomas Linder och fortsätter.

- Vi gör en riktigt bra match mot Västerås borta i slutspelet och det är den nivån jag vill att vi är på oftare kommande säsong. Vi uppnådde det mesta av våra förväntningar men vi är inte nöjda förrän vi vunnit guldet.

Nu är tränarduon klar för en till säsong.

- Vi fick en härlig utveckling förra säsongen som vi ska bygga vidare på. Vi ska spela en rolig och fartfylld bandy för att ta ytterligare kliv mot guldet, säger Allansson.

- Vi behöver träna hårt och kontinuerligt samt fortsätta att utveckla spelarnas olika roller. Det blir viktigt för oss att träna på att vinna och att våga. Vi ska älska att vinna, avslutar Linder.

Senaste nyheter