Höstlovsbandy

Upptäck spänningen i bandy under höstlovet med SAIK Bandy! Vårt Höstlovsbandy-evenemang är designat för deltagare i åldrarna 10–15 år

Mer än bara bandy

Höstlovsbandy

Upptäck spänningen i bandy under höstlovet med SAIK Bandy! Vårt Höstlovsläger vecka 44 är designat för deltagare i åldrarna 10–15 år under en minnesvärd vecka fylld med bandy och nya vänskaper.
Under en fartfylld vecka får ungdomarna möjlighet att utveckla sina bandyfärdigheter i en trivsam och lärorik miljö, med förhoppningen att de efter veckan ska känna att bandy är deras sport och inspireras till fortsatt bandyspel för ökat fysiskt och mentalt välbefinnande. Lägret genomförs inomhus i Göransson Arena under perfekta förhållanden. Pojkar och flickor både från Sandviken och hela landet är välkomna.

Det finns fyra grupper med 25 platser i varje grupp
Pojkar födda 2009–2011
Pojkar födda 2012–2014
Flickor födda 2009–2012
Flickor födda 2013–2014

Aktiviteter
Två ispass per dag och grupp, dagliga fyspass, varvat med teoripass. Våra ledare är erfarna tränare och ledare från föreningen, kompletterade av spelare från våra elitungdomslag.
Förutom intensiv bandyträning och matcher blir det även ett antal fritids- och kvällsaktiviteter som exempelvis besök på badhus. Dessa aktiviteter skapar möjligheter för ungdomarna att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med deltagare från hela landet.
Måltiderna under lägret inkluderar frukost, lunch och middag, och för de deltagare som inte bor i Sandviken erbjuds logi i närheten av Göransson Arena.

Datum
Lägret inleds efter lunch söndag den 27e oktober och håller på fram till lunch torsdag den 31a oktober.

Kostnad
2000 kr - Anmälningsavgift (inkl. måltider)
1000 kr - Logipaket (boende)
850 kr - Spelaravgift från annan förening än SAIK

Anmälan
Senast den 22 september 2024

ANMÄL HÄR

imageimageimageimageimage