Bli medlem i saik bandy

Du kan göra mycket för att stödja SAIK Bandy. Ett bra sätt är att bli medlem. Ditt medlemskap är ett viktigt stöd för klubben. Du som är medlem i SAIK Bandy, förutom att ha rösträtt på årsmötet, bidrar bland annat till följande.

bli medlem i
saik bandy

1

Stöd SAIK Bandy

Ditt medlemskap är en direkt och betydande form av stöd för klubben. Genom att bli medlem bidrar du aktivt till SAIK Bandys verksamhet och möjliggör fortsatt utveckling.

2

Engagera dig i Gemenskapen

Som medlem har du rösträtt på årsmötet och får möjlighet att påverka klubbens framtid. Engagera dig i beslut och vara en del av den växande gemenskapen som formar SAIK Bandy.

3

Stöd Värdefulla Initiativ

Ditt medlemskap stödjer olika initiativ och projekt under säsongen, inklusive Höstlovsbandyn, Bandy och Skridskoskolan, Knatten Cup, Verksamhet Entré (Integrationsprojekt), Högbolägret, och ungdomsverksamheten.

4

Få Exklusiva Förmåner

Genom att bli Guldmedlem får du inte bara möjligheten att delta i speciella evenemang, som exempelvis en inbjudan till en specifik match med exklusivt samkväm i loge med klubbledning och styrelse. Du får också chansen att njuta av mat, tränarsnack och högkvalitativ bandy, samtidigt som du ger extra stöd till föreningen. Välj den medlemskategori som passar dig bäst och var med och forma SAIK Bandy's framtid!

Bli medlem idag!

Vi återkommer med mer information när du kan bli medlem!

Exklusiva huvudpartners

sandvikSyntroninc